EVENTI

KLIJENTI

USLUGE

DJ ZA EVENT

Nudimo profesionalnog DJ-a za privatni ili poslovni događaj koji preferira puštanje muzike na gramofonima i profesionalnim multi-playerima. Vođeni bogatim iskustvom kroz više od 10 godina DJ-inga, u mogućnosti smo ponuditi bogatu raznolikost glazbenih pravaca, sve ovisno o klijentovim željama.
DJ na privatnom ili poslovnom događaju posjeduje zakonski potrebnu DJ licencu – ZAMP.

DJ OPREMA ZA EVENT

Profesionalna DJ oprema za privatni ili poslovni događaj renomiranih proizvođača klupskih standarda dj opreme PIONEER i TECHNICS.

RAZGLAS ZA EVENT

Kvaliteta zvuka nam je prioritet, bilo za privatni ili poslovni događaj. Nudimo kvalitetan razglas za privatni ili poslovni događaj, renomiranih proizvođača audio opreme RCF i EV te profesionalne bežične mikrofone marke SHURE.

BOJENJE PROSTORA

Ambijentalna i dekorativna rasvjeta na privatnom ili poslovnom događaju boji prostor prema Vašim željama, kako bi se stvorila ugodna atmosfera i istakla određene elemente u prostoru. Koristimo profesionalna baterijska i bežična led svjetla bez prisutnosti vidljivih kablova, kako bi prostor izgledao što urednije.  

RASVJETA OKOLIŠA

Rasvjeta okoliša na privatnom ili poslovnom događaju osvjetljava određeni prirodni element koji bi htjeli istaknuti i učiniti ga posebnim, čime se postiže efekt teatralnosti i većeg prostora.

RASVJETA PLESNOG PODIJA

Osvjetljavanje plesnog podija na privatnom ili poslovnom događaju neizostavan je element ukoliko se želi postići dobra plesna atmosfera. Dinamičke i unaprijed programirane scene stvaraju poseban ugođaj, poboljšavaju cjelokupni ambijent prostora te se prilagođavaju raznim plesnim ritmovima i raspoloženju posjetitelja.

KONTAKT

1 + 12 =